AKTIVNI ČEZ VSO ZIMO

ANIMACIJA ENJOYMENT

RAZVEDRILO, REKREACIJA, ZABAVA IN MOTIVACIJA ZA SKUPINE

UŽIVAJ !

Mariborsko Pohorje s svojimi smučišči, ustrezno lego in preprosto dostopnostjo za vsakogar predstavlja idealno lokacijo za druženje na snegu. Z odlično organizacijo in vso potrebno infrastrukturo poskrbimo, da bo vaš zimski dogodek edinstven. Poglejte pestro ponudbo zimske animacije na Pohorju, izberite aktivnosti zase in se prepustite druženju s prijatelji, sodelavci ali poslovnimi partnerji.

ZA VSE DRUGO POSKRBIMO MI !

ENJOYMENT

ANIMACIJA

TEKMOVANJE S PLEŽUHI, SANKANJE

Pležuh izhaja z obronkov hribovja v dravski dolini. Pred več kot 200 leti je bil v tej dolini pležuh pozimi edino prevozno sredstvo, ki so ga uporabljali za zabavo na snegu, se vozili v dolino in drugih opravkih. Prvi pležuhi so bili izdelani iz ukrivljene deske neuporabnega soda, na katerega so pritrdili dva stebrička (čoka) ter ju povezali s deščico, ki je služila kot sedež (zic). Na sedež so pritrdili tudi krmilno palico (rido). Kasneje pa so pležuhi dobivali modernejšo podobo, saj so ga prilagodili višjim hitrostih, uporablja pa se stara smučka. V letu 2011 je potekalo prvenstvo Red Bull Pležuh 4 cross, kjer je tekmovalo kar 124 tekmovalcev.

V naši animacijsko vodeni tekmi pripravimo zanimivo, zabavno, paralelno tekmovanje s pležuhi na čas ali na točkovanje. Po nekaj spustih strokovno vodenega tekmovanja in čudovite zimske zabave se boste okrepčali z borovničkami. Tekmovanje s pležuhi lahko izvajamo podnevi in ponoči na razsvetljeni progi.

Možnost tekme s pležuhi ali sanmi ali kombinacija.

Cena

20 € / na osebo

z vključenim animatorjem

 • poligon – tekma
  2 uri
 • Minimalno 15
  udeležencev

Prijava

Telefon : +386 (0) 31 708 460


TEAM & PLAY

Animacijski vodeni zabavni programi na snegu:

 • hoja s skupinskimi smučmi
 • vlečenje vrvi
 • tekmovanje s krplji (v parih v dveh tekih)

Igre so lahko zgolj zabava ali resno tekmovanje, vse po želji naročnika.

Cena je odvisna od izbora aktivnosti, trajanja programa.

Cena

po dogovoru
 • Minimalno 15
  udeležencev

Prijava

Telefon : +386 (0) 31 708 460


XXL NOGOMET

Povečana napihljiva različica ročnega nogometa, ki ima namesto figur na igralni površini ljudi, ki so med seboj povezani in omejeni pri gibanju in razpolaganju s prostorom. Nogomet igrata dve skupini po šest oseb. Vsi neudeleženi se zavežejo h glasnemu navijanju, da prispevajo k pravemu navijaškemu turnirskemu vzdušju. Tekmo sodi sodnik/animator. Izvedba igre na snegu je toliko bolj zanimiva zaradi drseče podlage tal in smučarskih čevljev, ki igro še otežijo.

Cena

400 €

za ves dan

300 €

do dve uri


Vse cene so v evrih in vključujejo DDV, razen če ni izrecno navedeno drugače.

Kontakt | informacije

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Naslov

Pohorska 60, 2000 Maribor

Telefon

+386 (0) 41 707 731

Email

info@enjoyment.si

Pišite Nam