O NAS

Maribor in Mariborsko Pohorje sta prava izbira za posameznike ter skupine, željne adrenalinskih doživetij in zabave. Čudovito naravno okolje, raznolik izbor aktivnosti in prijazni, strokovno podkovani ljudje vam pričaramo nepozabne užitke. Varno in zabavno kljubujte izzivom in premagajte strah – na tleh ali visoko nad njimi, v zraku, vodi ali na snegu. Idealna kombinacija skrbi za telo in duha ter vrhunskega razvajanja in sprostitve v objemu zvokov in vonjev narave.

ENJOYMENT. POHORJE ŽIVI !

Z našimi pestrimi programi športa, rekreacije in animacije skrbimo, da Pohorje živi vsak dan, 365 dni v letu. Oaza miru, polna življenja. Radi ga imamo in skrbimo zanj. Poleti in pozimi. Enjoyment je največji ponudnik programov za aktivno preživljanje prostega časa na in pod Pohorjem. Naša smučarska šola z dolgoletno tradicijo vzgaja generacije aktivnih smučarjev, med katerimi so tudi novi talenti za nove zmage.


Poletje

Poletje

Poleti vas vabimo, da preverite svojo drznost na hitrem, strmem spustu skozi ostre zavoje letnega sankališča PohorJet, rojstno dnevne zabave za najmlajše in odrasle ter več Team & Play team building scenarijev.


Doživetja

Doživetja

Vsa Enjoyment doživetja so prilagojena željam in sposobnostim posameznika ali skupine. Z animacijskimi, adrenalinskimi, pedagoškimi in team building aktivnostmi imamo dobro desetletje izkušenj. S povezovanjem idej, infrastrukture in sposobnih ljudi ustvarjamo enkratna doživetja. Vodi nas iskrena želja vsakomur pričarati nepozabno izkušnjo in zagotoviti trajen spomin na pohorsko druženje. Dobrodošli, preizkusite sebe, preizkusite nas.

Kontakt | informacije

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Naslov

Pot k mlinu 57, 2000 Maribor

Telefon

+386 (0) 31 708-460

Email

andrejka.rakusa@enjoyment.si

Pišite Nam